Het blijft nog steeds een 5-daags humor- en theaterfeest met circus, improvisatie, comedy en straattheater... maar dit jaar met een heel andere beleving.

Een coronaveilige editie

Dit vereiste hoe dan ook een aantal aanpassingen en inspanningen. Dus werd er gesleuteld aan het concept zodat niet één maar meerdere plekken in Houthalen-Helchteren de uitvalsbasis worden voor onze nationale en internationale (straat)theaterartiesten. Een spreiding van het programma en het publiek dus.

Dit geeft ons de perfecte tools om de bezoekersstroom te controleren. Vooral in combinatie met een beperking op de publiekscapaciteit en een verplichte reservatie voor wie de voorstellingen wil bijwonen. Om toch zoveel mogelijk mensen de mogelijkheid te geven onze artiesten aan het werk te zien, kan er voor de voorstellingen op zondag 11 juli slechts gereserveerd worden voor één tijdslot op één enkele locatie.

Programma op locatie

Vijf dagen, vijf locaties. Nationale en internationale artiesten, met uiteenlopende soorten humor, voor alle leeftijden, op verschillende plekken in Houthalen-Helchteren.

  • CULTUURHUIS CASINO, Varenstraat 22a
  • THEATERPISTE NAC, Pastorijstraat 30
  • THEATERPISTE PARK MOLENHEIDE, Molenheidestraat 7
  • THEATERPISTE VAKANTIEPARK HENGELHOEF, Tulpenstraat 141
  • THEATERPISTE EVENEMENTENWEIDE KELCHTERHOEF, Kelchterhoefstraat

Meer informatie kan je vinden op: https://www.toppershh.be/lachfestival 

Bron: toerisme Houthalen-Helchteren